Folyamatosan vizsgáztatnak

Folyamatosan vizsgáztatnak
Folyamatosan vizsgáztatnak
Nyíregyháza – Egyes lapértesülések szerint, hazánkban ideiglenesen szünetel a műszaki vizsgáztatás, ugyanis a vizsgáztatást végző műhelyek nem kapták meg az ahhoz szükséges számítógépes programokat.

A műszaki vizsgáztatás az év végi ünnepek között és 2007. január 2.-án a Lujza utcai vizsgálóállomáson az igényeket meghaladó, nyújtott vizsgaidőszak biztosításával, folyamatosan történt. Január 3.-án már a megye valamennyi kijelölt vizsgáló állomása is megkezdte működését, a vizsgáztatási igények kielégítését – mondta el Olasz Tamás járműfelügyeleti osztályvezető.

A Kormány egyik határozatával rendelkezett a Közlekedési Főfelügyelet, a Központ Közlekedési Felügyelet valamint a területi közlekedési felügyeletek és a Polgári Légi Közlekedési Hatóság megszüntetéséről. Az intézmény december 31-vel szűnt meg. Annak feladatait január elsejétől az egységes, központi hivatal státuszú Nemzeti Közlekedési Hatóság vette át.

A megyei Közlekedési Felügyelet feladatait továbbiakban a Nemzeti Közlekedési Hatóság Észak – Alföldi Regionális Igazgatósága, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kirendeltségeként látja el.

– Kiss Béla –
hirdetés