Folytatódik a jótékony akció: a beteglátogatás

Sok ajándékkal érkeztek a vendégek
Sok ajándékkal érkeztek a vendégek - © Fotó: Bereczki Beatrix
Újfehértó – Már többször is beszámoltunk arról: az Újfehértón élő Csukrán Mihály a kis sportolóival meglátogatja a településen élő beteg gyermekeket, hogy egy kis ajándékkal vidámságot csempésszenek igencsak nehéz életükbe.

Bár most már maga Csukrán Mihály is segítségre szorul, hiszen mint megírtuk, amputálni kellett az egyik lábát, azonban ez a sajnálatos tény sem veti vissza abban, hogy folytassa a jótékonysági akcióját.

A napokban egy beteg kisfiút látogatott meg ifjú barátaival, s vittek ajándékba többek között egy labdát és egy kis medencét is.

KM


Csukrán Mihály immár tolószékben – és az elmaradhatatlan Kelet-Magyarország
Újfehértó - Amputált lábbal is teljes életet szeretne élni az egykori újfehértói sportoló. Háromszor halt meg lélekben az elmúlt hónapokban az Újfehértón élő Csukrán Mihály. Februártól április végéig ugyanis háromszor műtötték meg, pontosabban háromszor amputálták keringési problémák miatt a bal ...
Csukrán Mihály és csapata nem üres kézzel érkezett Balázshoz
Újfehértó - Régóta hagyomány már Újfehértón, hogy Csukrán Mihály, a közismert sportoló és tömegsportszervező fiatal tanítványaival beteg gyermekeket látogatnak meg, hogy egy kis vidámságot, önfeledt pillanatokat csempészhessenek a monoton életükbe. A napokban kisebb gyermekekből állította össze csap...
hirdetés