Folytatódik az oroszi csoda? – “Ernőék alig várják, hogy vége legyen az ősznek”

Folytatódik az oroszi csoda? – “Ernőék alig várják, hogy vége legyen az ősznek”
© Illusztráció: Pusztai Sándor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A labdarúgó megyei II. osztály 12. fordulójának (kezdés: 14, ifi: 12) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Alukontsrukt-csoport

Tippel: Budaházi László, a Nagykálló edzője.

Szombat

Napkor (8.)–Nyírpazony (13.): – Mindkét edzőt jó barátomnak tekinthetem, úgyhogy maradjunk a döntetlennél.

Vasárnap

Apagy (6.)–Encsencs (7.): – Az Apagy jó formában van, a hazai támadósor ráadásul erősebb, mint az encsencsi védelem.

Kállósemjén (14.)–Gávavencsellő (9.): – A Semjén gödörben van, edzőváltásról is szólnak a pletykák – szűk vendégsiker, esetleg döntetlen.

Nyíribrony (12.)–Terem (11.): – Szerintem az ibronyi csapat jobb annál, mint azt jelenleg a tabellán elfoglalt helyezése mutatja. „Lakatéknak” nagy szüksége lenne a három pontra, ha nehezen – megszerzik.

Újfehértó (5.)–Cellspan-Balkány (1.): – Papíron a forduló egyik rangadója. Urr Laci meglehetősen masszív, jó kis csapatot rakott össze: a kismérető újfehértói pályán nem lesz egyszerű dolga a listavezetőnek.

Kótaj (3.)–GFSE Oros (16.): – A Kótaj lényegesen erősebb kerettel rendelkezik – egyes.

Rakamaz (2.)–Levelek (4.): – A csoport másik rangadója. A Rakamaz legalább megyei első osztályú kerettel rendelkezik, a minőségi különbség valószínűleg az eredményben is megmutatkozik.

Nyírvasvári (10.)–Nagykálló (15.): – A héten két mérkőzést is játszunk, a hét végi, Rakamaz ellen látott teljesítményből kiindulva, újra pontokat kell szereznünk, előrelépjünk a tabellán. Bár létszámban, sérülések, eltiltások és egyéb okok miatt igen kevesen maradtunk…

Nyírerdő-csoport

Tippel: Vedres Béla, a Pap edzője.

Szombat

Dombrád (4.)–Demecser (11.): – A Dombrád elfogyni látszik, a Demecser pedig feljövőben van, jó meccsen döntetlen lehet.

Vasárnap

Pátroha (5.)–Újdombrád (7.): –A pátrohaiak kijavítják a múlt heti botlást, és három ponttal gazdagodnak.

Kék (13.)–Nyírmada (1.): – Ha a vendégeket nem zavarja meg a kis pálya, akkor simán hozzák a mérkőzést.

Nyírkarász (2.)–Fényeslitke (9.): – A Karász a csoport egyik legjobb csapata, ezért nem lesz fényes a Litke számára a mérkőzés.

Őr (12.)–Ajak (8.): – Az Ajak meglepő vereséget szenvedett legutóbb, de ezt most „orvosolják”.

Ramocsaháza (16.)–Nagydobos (14.): – Alsóházi derbi, szerintem iksz.

Tiszamenti SE (15.)–Záhony (3.): – Szurkolok Széplaki Sanyiéknak, de ez a meccs nem hoz számukra jó eredményt.

Pap (6.)–Vaja (10.): – A múlt heti pofon után remélem, mindenki felébredt, és közös erővel bevesszük a vajai várat. Csak a győzelem elfogadható eredmény.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Orosz András, a Vámosoroszi edzője.

Szombat

Beregdaróc (6.)–Mérk-Vállaj (12.): – A Daróc most erősebb csapat, mint tavaly volt, ebben a szezonban nem akarnak számolgatni a végén. A hazai meccseiket nyerni szokták, így lesz ez most is, a mérkiek csak keresik önmagukat.

Nábrád (10.)–Csenger (4.): – Itt nem a hazai pálya előnye, hanem a pálya előnye segíti a minden héten kényszerből más felállásban játszó hazaiakat az ikszhez, ezen a talajon döcögni fog a vendégek szekere.

Tyukod (8.)–Szatmárcseke (16.): – Ez most biztos hazainak tűnik, mert a helyi focisták gólra törő játékot játszanak. A csekeiek jók mezőnyben, de kapura nem veszélyesek. „Bunca” dupla.

Milota (7.)–Tarpa (3.): – Mindkét csapatot sikerült legyőzni idegenben, igaz az utóbbi áldozatokkal járt. A mostanában szárnyaló hazai játékosok – szurkolóik segítségével – képesek legyőzni az EU-s válogatottat és ezzel ragadhatnak az élbolyhoz.

Tisztaberek (9.)–Nyírcsaholy (13.): – A szebb napokat is megélt Bereknek ebben a párharcban végre szerencséje is lesz, és ha nehezen is, de legyőzik a gyors játékot játszó vendégeket.

Nyírmeggyes (14.)–Kölcse (5.): – Jó pálya és jó csapatok, tehát minden adott egy jó mérkőzésre. Gyerünk Zsolti, mutassátok meg mire képes a csapat, már csak azért is, mert rosszul mutat a tabella!

Vámosoroszi (1.)–Vásárosnamény (2.): – Csoda, ami velünk történik, legszebb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy tizenegy forduló után tizenegy győzelem van a nevünk mellett. Szép látvány és büszkék is vagyunk, de még sok feladat van előttünk, hogy elérjük célunkat. Közönségünket nem győzöm dicsérni, idegenben is nagyon sokan elkísérnek bennünket, sok pluszt adnak a csapatnak a nehéz helyzetekben is. Az ősz rangadóján olyan csapatot fogadunk, amely gyors, technikás focit játszik és minden mérkőzésen győzelemre tör. Várjuk őket szeretettel, van egy-két meglepetésünk számukra.

Vasárnap

Tunyogmatolcs (11.)–Tiszakóród (15.): – Végre belelendült a Tunyog, megérezte a siker ízét és elkezdett robogni előre. Ezen a napon megszerzik a negyedik győzelmüket. A kóródiakkal nem tudom, hogy mi van, se létszám, se akarat. Úgy gondolom Ernőék alig várják, hogy vége legyen az ősznek, tavaszra biztos erősíteni fognak.
hirdetés