Forgalomkorlátozásokra kell számítani

2019.09.12. 07:38

Szombaton kicsit bonyolultabb lesz az autós közlekedés Nyíregyházán egy futóverseny miatt

A futóversennyel érintett útszakaszokon a rendőrség a polgárőrséggel együttműködve időszakos forgalomkorlátozásokkal biztosítja a mezőny biztonságos elhaladását.

A 2019. szeptember 14-én 9-13 óra között Nyíregyházán megrendezésre kerülő III. Coloplast Jótékonysági Félmaraton és Minimaraton elnevezésű futóverseny miatt időszakos forgalomkorlátozásokra számíthatnak a közlekedők az alábbi útvonalakon:

Tölgyes utca – Sóstói Parkerdő – Westsik Vilmos utcai gyalog és kerékpárút – Szegély utca – Boglárka utca – Csobolyó utca – Sugár utca – Szőlőskert utca – Verba tanyai út – Verba tanya területe – Lugas utca – Sövény utca – Lepke utca – Kemecsei utcai gyalog- és kerékpárút – Zsuzsanna utca – Mária utca – Venyige utca – Orsolya utca – Mackó utca – Vidra utca – Napfény utca – Szivárvány utca – Majális utca – Csónak utca – Fürdő utca – Sóstó körüli futópálya – Strandfürdő területe – Berenát utca – Tölgyes utca.

A versennyel érintett útszakaszokon a rendőrség a polgárőrséggel együttműködve időszakos forgalomkorlátozásokkal biztosítja a mezőny biztonságos elhaladását. A torlódások elkerülése és a zavartalan közlekedés érdekében a szükséges kereszteződésekben rendőri forgalomirányítás mellett haladhat a forgalom. A verseny idejére a közlekedők türelmét és megértését kérjük!

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában