Fontosnak tartod, hogy eljárj a szűrővizsgálatokra?

Fontosnak tartod, hogy eljárj a szűrővizsgálatokra?
Nyíregyháza – Kiss Sándor igyekszik az általános szűrővizsgálatokon részt venni. – Egy bizonyos kor után célszerű egy alapos átvizsgálás, de a férfiak hajlamosabbak mindezt hanyagolni – mondta.

Az Ukrajnából áttelepült Fekete Tibor tapasztalata szerint azokban az országokban passzívabbak az emberek, ahol ösztönzik a szűrővizsgálatokat. – Ahol nincs rá lehetőség, bármennyit megadnának az orvosi ellátásért – vélekedett.

Fekete Tibor

Jánócsik Emőke szerint férfiaknak és nőknek egyformán szükségük volna rá, de a nők komolyabban veszik. – Mi többet foglalkozunk az egészségünkkel, évente egyszer én is megvizsgáltatom magam – nyilatkozta.

Jánócsik Emőke

Horváth Molnár Anita gyakran azért halogatja a vizsgálatokat, mert a munka miatt nincs ideje rá. – Általában se időm, se pénzem erre, s amíg nincsenek panaszaim, eszembe sem jut az ilyesmi – vallotta be.

Horváth Molnár Anita

Radó Zsuzsa csak akkor fordul orvoshoz, ha már nagyon muszáj. – Egyébként is azt vallom, hogy minden bajnak lelki eredetű az oka, s inkább a természetgyógyászatban hiszek – árulta el.

Radó Zsuzsa

Kromák Erika úgy látja, a nők felelősebben állnak a kérdéshez. – Mi fegyelmezettebbek vagyunk. Százszázalékos megnyugvást nem adnak a vizsgálatok, de évente én is eljárok a nőgyógyászhoz – válaszolt.

Kromák Erika

KM-MJ
hirdetés