Kisvárda hírei

2012.10.20. 13:29

Diákfotósok felvételei a vasút világáról

Záhony - A vasút világa címmel a III. Nemzetközi Vasúttörténeti Kiállításhoz kapcsolódva hirdetett meg gyermek, ifjúsági és felnőtt kategóriában fotópályázatot a záhonyi művelődési ház. A középiskolások mezőnyében a záhonyi dr. Béres József Kollégium médiakörének fotósai szerezték meg a dobogós helyezéseket.

Záhony - A vasút világa címmel a III. Nemzetközi Vasúttörténeti Kiállításhoz kapcsolódva hirdetett meg gyermek, ifjúsági és felnőtt kategóriában fotópályázatot a záhonyi művelődési ház. A középiskolások mezőnyében a záhonyi dr. Béres József Kollégium médiakörének fotósai szerezték meg a dobogós helyezéseket.– A zsűri a legkifejezőbbnek Lelesz Csaba (Újfehértó) Tengely-tenger című alkotását találta, míg a második helyezést Tancsik Róbert (Nyíregyháza) Eszmecsere című fotójának, a harmadikat Gönczi Zoltán (Kisvárda) Sínek találkozása című képének ítélte. A fényképezéshez kedvet érző kollégisták korábban már számos témakörben készítettek felvételeket a különféle lapok diákrovatai és az intézményi honlap számára. A nyerteseket a rendezők a helyi fotósboltban levásárolható ajándék utalványokkal jutalmazták – újságolta Háda Zoltán.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!