Forgalomkorlátozások a belvárosban, ráfutásos balesetek megyeszerte

Forgalomkorlátozások a belvárosban, ráfutásos balesetek megyeszerte
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Nyíregyháza belvárosában forgalomkorlátozásra számíthatnak az autósok, le van zárva a Szabadság tér és a Dózsa György utca közötti útszakasz az autómentes nap miatt. Kihelyezték és kora délután leveszik a fóliát azokról a KRESZ táblákról, melyek tiltják a kerékpárosoknak a behajtást a Kossuth térre.

A Tirpák Fesztivál ideje alatt a biciklisek csak tolhatják a járművüket a legbelebb belváros irányába. Szintén a Tirpák Fesztivál miatt szombaton 18 órától forgalomkorlátozás lép életbe a Luther és a Zrínyi Ilona utca közötti részen, az helyi autóbuszok és a távolsági járatok természetesen bemehetnek, rendőrök irányítják majd a forgalmat – ismertette Bordás Béla baleseti és közlekedési tudósító, városgondnok.

oto

– A forgalomkorlátozás továbbra is él a Vay Ádám körút 21. szám előtt, itt érintett a gyalogos és gépjárműforgalom egyaránt, közlekedjenek körültekintően. Tegyék ezt a Mező, Bethlen Gábor és Vasgyár utcán is, Aki teheti, kerülje el a Mező utcát a Széna tér felől, hagyják meg lehetőséget a kamionoknak, nemzetközi árufuvarozóknak, illetve a távolsági járatú autóbuszoknak. Időnként itt is torlódás alakulhat ki, főként a délutáni csúcsforgalom idején. A Mező utca páros oldalán, a leálló sávban tilos a megállás.

– Elsősorban ráfutásos, anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetek történtek az elmúlt 24 órában Nyíregyházán és a megyeszerte egyaránt, a legtöbb a 4-es számú főút ki- és bevezető szakaszán, valamint lakott területen kívül Kisvárdán kettő. A hétvégi megnövekedett forgalomra készüljenek fel, akik a 4-esen indulnak útnak – tette hozz Bordás Béla.

KM
hirdetés