szon-sportoldal

2016.06.03. 12:19

Ópályi Open!

Ópályi - Május 28.-án 6. alkalommal rendezték meg Ópályi nemzetközi páros teniszbajnokságát a mátészalkai teniszcentrumban.

Ópályi - Május 28.-án 6. alkalommal rendezték meg Ópályi nemzetközi páros teniszbajnokságát a mátészalkai teniszcentrumban.

11 páros indult a versenyen, köztük a Lengyelországbeli Duklából, akikhez 40 éves(!) sportbarátság fűzi az Ópályiakat! De jöttek a Szlovákiai Janokból vendégek, valamint Nyíregyházáról. Nyírbátorból, Mátészalkáról, Ópályiból. Köztük az elnyűhetetlen Banda István, akivel még mindig számolni kell, hiszen 80 évesen még mindig feladja a leckét a fiataloknak.

A tenisz ünnepe volt ez a nap. A szervezők mindent elkövettek a sikeres verseny érdekében. Jól előkészített pályák, Halász László volt a versenybíró, teljes körű ellátás a versenyzők és a hozzátartozók részére.

A szervezők remélik, hogy a jövőben is lesz lehetőségük a verseny megrendezésére, öregbítve ezzel Ópályi hírnevét, és bizonyítva a sport közösségteremtő erejét.

A verseny végeredménye:

1 helyezett páros: Dr. Suták Mihály, Balogh János

2. helyezett: Barna István, Dr Tsorbatzoglu Alexis

3. helyezett: Banda István, Pócsi Tibor

Erdélyi József felvétele!

- Erdélyi Ferenc -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!