Forró éjszakán talált egymásra Gergő és a nyíregyházi kötődésű Anita

Akt.:
Forró éjszakán talált egymásra Gergő és a nyíregyházi kötődésű Anita
Budapest, Nyíregyháza – A Survivor 22 éves joghallgatója, Gergő, és 30 éves jogásza, a nyíregyházi kötődésű Anita randevúra ment egy hotelbe, hogy együtt töltsenek egy éjszakát. A túlélők már a vacsora előtt csókban forrtak össze. De vajon beteljesedett a szerelmük?

Vélhetően igen, mivel az esti adásban már somolyogva beszéltek róla, hogy bizony nem sokat aludtak az éjszaka.

A Borsnak sikerült szóra bírnia Anita édesanyját.

– Azt szeretném, ha a lányom a világ legboldogabb embere lenne, és úgy látom, Gergő valós érzelmeket hoz ki belőle. A műsor előtt ért véget a kapcsolata a párjával, nem úgy ment oda, hogy szerelmet keres, de örülök, hogy Gergővel egymásra találtak, mert ő egy fantasztikus ember. Törődik a lányommal, és tiszteli őt. Nem tudom, hogyan reagálnék rá, ha látnám a tévében, hogy intim kapcsolatot létesítenek, de az is igaz, hogy régen láttam Anitát ilyen boldognak – magyarázta la­punknak Erika, aki elárulta, azért bízik benne, hogyha a lánya úgy dönt, áldoz a szerelem oltárán, akkor azt inkább zárt ajtók mögött teszi – mondta az édesanya, aki hozzátette, nagyon drukkol a lányának.

Forrás: borsonline.hu


Panyik Anita feszegette a tűréshatárát az RTL Klub túlélőshow-jában
Nyíregyháza - A hegycsúcsokat ostromolja és a tűréshatárát feszegeti a nyíregyházi kötődésű Panyik Anita a túlélőshow-ban. Vér nélküli, de mégis véresen komoly törzsi villongásokról számol be napról napra a kereskedelmi televízió főműsoridőben. Áldozatok nincsenek, csak vesztesek. A túlélőshow te...
hirdetés