Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.07. 17:07

A „hegy” idejön, irodát nyit

<p>Miskolc - Hegyi Gyula európai parlamenti képviselő irodát nyitott az MSZP miskolci pártközpontjában. „Ha Mohamed nem megy a hegyhez, a hegynek kell idejönnie: ez az unió tekintetében a szó szoros értelmében így van” - fogalmazott.&#160;<dia width="850" height="630" alt="Hegyi Gyula irodát nyit, 2007.12.07."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Hegyi_Gyula_irod_t_nyit__2007_12_07_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Hegyi Gyula irodát nyit, 2007.12.07." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-Hegyi-Gyula_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

A hely megvolt, plusz pénzt nem igényelt - mentek elébe az esetleges aggályoknak a tegnapi bejelentés gazdái: az MSZP-s sajtótájékoztatót annak kapcsán tartották a párt Corvin utcai központjában, hogy ott Hegyi Gyula  európai parlamenti képviselő irodát nyitott. „Ha Mohamed nem megy a hegyhez, a hegynek kell idejönnie: ez az unió tekintetében a szó szoros értelmében így van” - fogalmazott a 2004 óta Brüsszelben dolgozó szocialista politikus, aki azt várja ettől az újszerű lehetőségtől, hogy olyanok is módot találnak, illetve kedvet kapnak arra, hogy a nemzetközi integrációval kapcsolatos kérdéseikkel, problémáikkal, javaslataikkal felkeressék magyar képviselőjüket, akik amúgy nemigen böngésznek, mondjuk, EU-s weblapokat. Hegyi Gyula azt ígérte a tegnapi nyitáskor, hogy kéthavonta egyszer eljön Miskolcra, a választókkal való személyes találkozóra, egyebekben pedig itteni munkatársai várják az érdeklődőket.

Infó
Hegyi Gyula, az Európai Parlament magyar képviselőinek egyike Miskolcon, a Corvin utca 9. (MSZP-székház) alatt működtet irodát mostantól. A képviselő egyébként az alábbi e-mail címeken elérhető: [email protected], [email protected].
Hegyi Gyula személyes politikusi honlapja: www.hegyigyula .hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!