Helyi közélet

2010.08.25. 21:31

Önkormányzati választások 2010: Legyen vége az Örökös-gondoknak!

<p>Hosszasan ecsetelte az örökösföldi lakótelepet érintő problémákat Magera Tibor, a körzet fideszes önkormányzati képviselőjelöltje, majd maga is ecsetet ragadott, hogy megoldjon egyet közülük.</p>

Mint mondta: Örökösföld jó ideje a megoldatlan feladatok és elmaradt beruházások földje. A panellakásokban élőknek már sok mindent ígértek és szép látványterveket mutogattak a lakossági fórumokon uszodáról, jégcsarnokról, az itt élőknek azonban csalódniuk kellett.

– Nagy odafigyeléssel és kis költségráfordítással is sok hasznos dolgot tehetünk az „Örökös-gondok” ellen. Szerdán például fehér festékkel jelöltük ki az autók pontos, szabályos méretű parkolási helyét a Törzs utca 32. szám mögötti aszfalton. A környékbeliek régóta hangoztatott problémáját így mindössze pár óra alatt sikerült orvosolni. Ez azonban csak „festékcsepp” a tengerben. Az elkövetkezendő években meg kell oldanunk például a lakótelep közlekedéssel és közbiztonsággal kapcsolatos gondjait is: hol szereljünk fel térfigyelő kamerákat, hová tegyünk fekvőrendőrt, stb. A szocialista városvezetés szerint még nem szükséges Örökösföldön (is) megvalósítani a panelprogramot. A panelben lakók fűtésszámlája és az uniós forrásból felújított három tömb pozitív példája azonban ennek ellenkezőjéről árulkodik! – mondta el Magera Tibor.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában