Helyi közélet

2014.05.16. 07:29

Nem rendelnek el tanítási szünetet

Tiszavasvári - Csütörtökön „szabadnapot” kaptak annak az általános iskolának a tanulói, mely intézmény területén egy 25 méter magas téglakéményt választott el a faltól az erős szél.

Tiszavasvári - Csütörtökön „szabadnapot” kaptak annak az általános iskolának a tanulói, mely intézmény területén egy 25 méter magas téglakéményt választott el a faltól az erős szél. A füstkivezető 2–3 centiméteres kilengése aggodalomra adott okot, ezért a helyszínre érkező tűzoltók biztosították a helyszínt, a rendőrség és a polgárőrség 2 utcát lezárt. Bár tegnap hazaengedték a diákokat, emiatt nem rendelnek el rendkívüli tanítási szünetet az intézményben.

A romhatáron belül egy családi házból 2 személynek kellett átmenetileg elhagynia az otthonát az omlásveszély miatt. A másik két ház 7 lakója nem tartózkodott otthon – mondta el Dudás Szilvia tű. főhadnagy, a megyei katasz­trófavédelmi igazgatóság főelőadója.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában