Kisvárda hírei

2013.05.17. 09:30

Tiltott kéjelgés miatt őrizetben - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást D. Tünde 23 éves sátoraljaújhelyi lakos ellen.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást D. Tünde 23 éves sátoraljaújhelyi lakos ellen. A nőt 2013. május 16-án délután a 4-es számú főúton cselekménye közben tetten érték, amikor a szükséges orvosi papírok nélkül anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált. A rendőrök a nőt elfogását követően a rendőrkapitányságra előállították, szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

Rendőrkézen a garázdák

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság felfegyverkezve csoportosan elkövetett garázdaság miatt indított nyomozást B. Alex 23 éves tokaji, B. Tibor 34 éves budapesti, B. Zsolt 19 éves, V. Rudolf 34 éves, valamint B. Kálmán 38 éves tiszaeszlári lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövetők megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2013. május 16-án este, egy tiszaeszlári söröző előtt korábbi rossz viszonyuk miatt szóváltásba keveredtek egymással, majd két elkövető egy léc darabbal valamint egy bozótvágó késsel is bántalmazta egymást. A rendőrök a garázda társaság tagjait elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az elkövetőkkel szemben szabadlábon hagyásuk mellett folytatja a nyomozást.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást H. István 47 éves valamint H. Béla 51 éves nyíregyházi lakosok ellen. A két elkövető 2013. május 16-án reggel egy nyíregyházi társasházban hangosan ordítoztak és szidalmazták egymást. A két garázdát a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Elfogták a tolvajt

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást P. György 45 éves román állampolgár ellen. A férfi 2013. május 16-án délelőtt egy nyíregyházi üzletből különböző értékeket kísérelt meg eltulajdonítani, amikor cselekménye közben az üzlet egyik alkalmazottja tetten érte. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Bottal fenyegette a családot

A Kisvárdai Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást J. Jánosné 49 éves újkenézi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető 2013. május 16-án este bottal a kezében bement egy újkenézi családi ház udvarára, ahol az ott élőket bántalmazással fenyegette. A rendőrök a nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Körözött személyt fogtak el a rendőrök

A Beregsurányi Határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2013. május 16-án délután L. Karlo 26 éves ukrán állampolgár, akiről az ellenőrzés során kiderült, hogy ellene a Budai Központi Kerületi Bíróság lopás elkövetése miatt európai elfogatóparancsot adott ki. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai a férfit, elfogását követően a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!