Helyi közélet

2012.09.01. 12:02

Olvasónk írja: A fiát is elveszíti, ha nem kap segítséget

Több éven át dolgoztam áruházi eladóként. Mialatt felneveltem a három gyermekemet, még  egy cukrász tanfolyamot is elvégeztem, növelve esélyeimet a munkaerőpiacon - kezdi levelét olvasónk.

Több éven át dolgoztam áruházi eladóként. Mialatt felneveltem a három gyermekemet, még  egy cukrász tanfolyamot is elvégeztem, növelve esélyeimet a munkaerőpiacon - kezdi levelét olvasónk.A debreceni Arany Bika iskola után, 9 évvel ezelőtt elváltam. A szinte majdnem nagykorú két gyermekem sajnos nem tartott velem, idegenkedtek a  falusi élettől.  Négy évvel ezelőtt a 14 éves fiammal egy Nyíregyházához közeli kis faluba költöztünk. Az eltelt évek alatt  rengeteg helyen próbáltam munkát keresni, de hiába.

Huszonkétezernyolcszáz forintos segélyből már az apróhirdetési újság előfizetése is luxus, pedig csak így van esélyem az elhelyezkedésre. Nagyon sok pénzt emészt fel a lakásfenntartás, a fiam bérletének kifizetése, immár 9 éve gyerektartás nélkül. Regisztrált tartós munkanélküli vagyok. Bármilyen munkát elvállalnék Nyíregyházán vagy a környékén. A szüleim meghaltak. Nem szeretném, ha a fiam is apósomhoz költözne szeptembertől a munkanélküliségem miatt.

Egy segítséget kérő anya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában