Olvasói kísértetsztori!

2019.10.29. 07:55

Kaktuszos itallal sikerült elkergetni a nyírtelki vámpírt?

Idén októberben is arra biztattuk olvasóinkat, hogy küldjenek nekünk kísértetsztorikat. Ezúttal egy szabolcsi vámpírról futott be egy olvasói levél: úgy tűnik, a nyírtelki rémet nem kereszttel és fokhagymával, hanem kaktuszos itallal lehet elűzni!

Forrás: Illusztráció / Dreamstime / montázs

Ez az eset pár napja történt, amikor Nagycserkesz felől tartottam Nyírtelekre a hajnali órákban – mesélte Róbert nevű olvasónk. – Ahogy az lenni szokott, sorompót kaptam az ottani vasútállomásnál. Az érkező mozdony meglepően szokatlan volt, élénken vöröslött és nagy sebességgel haladt tovább. Ahogy figyeltem ezt a nem mindennapi jelenséget, mintha egy emberi alak ugrott volna le róla. Gondoltam, a fáradtság miatt képzelődök... Fehérre váltott a lámpa, elindultam, majd mikor át értem, egy nő állt mozdulatlanul előttem. Megálltam, nagyra nyílt szemekkel néztem. Elindult felém. Lehúztam az ablakot, és mikor odaért megkérdeztem: „Segíthetek?”.

Erre ő felnézett és hirtelen nagyra nyitotta a száját. Elkapta a karomat, és mélyen belefúrta a sötétben szinte világító hófehér hegyes szemfogait. A nagy kapkodásban az autó lefulladt, a fenevad még ott volt a karomon, hiába is próbáltam lerázni. Éreztem, hogy gyengülök. A pohártartóban volt egy nyitott kaktuszos ital. Kétségbeesésemben csak ahhoz tudtam nyúlni, és az arcába locsoltam. Szerencsére bevált. Visítva elengedte a karom, és eltűnt a sötétben. Eddig nem hittem benne, de most már belátom, a vámpírok léteznek.

[gravityform id="9" title="true" description="true"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában