Helyi közélet

2010.10.30. 19:00

Lezuhant egy munkás a tetőről Újfehértón

<p>Újfehértó - Tisztázatlan körülmények között szenvedett életveszélyes sérülést egy férfi szombat délelőtt Újfehértón.</p>


18:55: A kórházban életét vesztette

A szakszerű ellátás ellenére nem sikerült életben tartani azt a férfit, aki szombat délben zuhant le Újfehértón egy épület tetejéről - tájékoztatta portálunkat Fülöp Gergely r. százados az MRFK sajtószolgálatától. - A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a tragikus zuhanás körülményeit.


14:12: A Gyár utcai egykori üzem területén egy épület tetőzetét szigetelték az elsődleges információ szerint, amikor súlyos üzemi baleset történt. Egy férfi targoncával a magasba emelt konténerből rakta ki az anyagot, amikor tisztázatlan körülmények között lezuhant. Úgy tudni munkavégzés közben egyedül volt, így szemtanúja sincs az esetnek. A falhoz volt támasztva egy létra, elképzelhető, hogy azon állva rakta ki a konténer tartalmát és megbillent, de az sem kizárt, hogy már a tetőn dolgozott és úgy zuhant le. A mentők az életveszélyesen sérült embert a nyíregyházi kórházba vitték, vizsgálathoz segítségül hívták az újfehértói tűzoltókat.

Egy nappal korábban mentőhelikoptert küldtek a közeli Érpatakra, ahol egy férfire egy kamion ajtaja csapódott, ő ugyancsak életveszélyesen megsérült, de végül mentő vitte kórházba. A rendőrség mindkét esetben munkaügyi szakemberek bevonásával indított vizsgálatot.

- Pusztai Sándor -


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában