Fradi-várás Debrecenben

Akt.:
Fradi-várás Debrecenben
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC labdarúgócsapata következő hazai bajnoki rangadóját február 16-án, szombaton 14 órától játssza a Nagyerdei Stadionban. Az ellenfél nem más, mint a táblázatot jelenleg 42 ponttal vezető Ferencváros.

Rebrov edző alakulata a tavasz első fordulójában 1-0-ra győzött a Honvéd ellen a Groupama Arénában, így a Vidit nyolc ponttal megelőzve, magabiztosan áll az első helyen. A zöld-fehérek az e heti fordulóban az Újpesttel csatáznak, akivel a Loki ikszelt a tavaszi nyitányon, így a DVSC az előkelő harmadik helyről várja a hétvégi, Kisvárda elleni bajnokit.

A szabolcsi kisvárosban február 9-én, szombaton délután öt órától szerepelnek Tőzsérék. A 2500 forintos vendégjegyeket ezúttal is regisztráció nélkül a meccsjegy.mlsz.hu weboldalon lehet megvenni. Érdemes igyekezni, mert a vendégszektor férőhelye mindössze 264 fő.

Még kaphatók tavaszi bérletek

A szurkolóknak a Fradi elleni találkozóig van lehetőségük megvenni a DVSC féléves belépőit. Az egyéni bérletek 4400, a családiak már 4300 forinttól kaphatók.

Aki állandó belépőt vesz, időt, pénzt és fáradtságot takarít meg, hiszen elkerülheti a sorban állást a jegypénztáraknál.

A Fradi elleni rangadóra a napijegyek megvásárolhatók online a Nagyerdei Stadion weblapján.
hirdetés