Frontális karambolban meghalt egy nő Isaszegen

Akt.:
Isaszeg, 2018. november 11. Összeroncsolódott személygépkocsik Isaszegen, a Rákóczi úton, ahol a két gépjármű frontálisan összeütközött 2018. november 11-én. A balesetben egy nő meghalt, egy férfi pedig súlyosan megsérült.
Isaszeg, 2018. november 11. Összeroncsolódott személygépkocsik Isaszegen, a Rákóczi úton, ahol a két gépjármű frontálisan összeütközött 2018. november 11-én. A balesetben egy nő meghalt, egy férfi pedig súlyosan megsérült. - © MTI/Mihádák Zoltán
Budapest – Egy nő meghalt, egy férfi pedig súlyosan megsérült Isaszegen, amikor a Rákóczi úton két személyautó frontálisan ütközött – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap reggel az MTI-vel.

Csámpai Attila azt mondta, a roncsba szorult nőt a gödöllői hivatásos tűzoltók feszítővágóval kiszabadították, de a mentők már nem tudták megmenteni az életét.

Frontális karambolban meghalt egy nõ Isaszegen
Rendőr helyszínel Isaszegen, a Rákóczi úton, ahol két személygépkocsi frontálisan összeütközött 2018. november 11-én. A balesetben egy nő meghalt, egy férfi pedig súlyosan megsérült. | MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrség a honlapján azt írta, az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat a környező utcákba terelik.

– MTI –
hirdetés