Fű és nádas is lángolt

Fű és nádas is lángolt
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Ismét több tűzesethez kellett vonulnia a lánglovagoknak vasárnap. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Vasárnap délelőtt Püspökladányban, a Bolyai utcában ötszáz négyzetméteren égett a nádas. A püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Délután Hajdúhadházon, a Vénkert utcában két hektáron égett a száraz fű és a bokros terület. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Száz négyzetméteren égett a fű a debreceni Törköly utcában is. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. Pród külterületén nádas égett foltokban tegnap. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

A hajdúböszörményi Damjanich utca végében is tűz volt, a debreceni egység vonult, egy vízsugárral oltották el a nádas tüzet. Kaba külterületén a 4-es számú főúton hétszáz négyzetméteren égett az árokpart. A kabai önkénteseket riasztották, akik egy vízsugárral végezték el az oltást.

Bárándon, a Táncsics utca végében is égett a nádas. A püspökladányi hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat. Este pedig a létavértesi önkormányzati egység kapott riasztást. Hosszúpályiba, a Csata utcába vonultak, ott ezer négyzetméteres területet oltottak el.
hirdetés