Fuccs az esküvőnek? Váratlan döntést hozott Fucsovics

Akt.:
Fuccs az esküvőnek? Váratlan döntést hozott Fucsovics
© Forrás: instagram
Nyíregyháza – Mi történhetett? Fucsovics Márton hirtelen lemondta az esküvőjét. Idén már biztosan nem veszi feleségül a párját.

A helyzet az, hogy Marci döntése nagyon is érthető, mivel pont a wimbledoni torna második hetére esett volna az esküvőjük.

– Azt beszéltük meg a menyasszonyommal, hogy idén nekem nem fér bele az esküvő. Ez az első olyan évem, amikor stabilan TOP 100-as játékos vagyok, így a nagy tornákon végre főtáblán játszhatok. Nekem most ez a legfontosabb – mondta Fucsovics.

Forrás: blikk.hu


Fucsovics Márton és a jól megérdemelt genfi trófea
Nyíregyháza - Fucsovics Márton megnyerte a genfi ATP-250-es tornát, és a Roland Garroson top ötvenesként játszik. Mintha nem is élete első ATP-döntőjét vívta volna. Pontosabban, mintha neki lett volna rutinja az ilyesmiben, nem pedig a karrierje során a harmadik ilyen fináléjában szereplő német P...

untitled-collage-20
Budapest, Nyíregyháza - Az örömhírről párja, Anett számolt be az Instagram-oldalán. - Megtörtént velem, amiről kislány korom óta álmodoztam. Életem Szerelme letérdelt elém és feltette a nagy kérdést, amire Igent mondtam - írta Anett a fotóhoz. A fiatalok 2016 augusztusa óta alkotnak egy párt. ...
hirdetés