Fucsovics párosban kezd

Fucsovics Márton
Fucsovics Márton - © Fotó: AFP
Nyíregyháza – Az argentin Guido Pella a partnere az Indian Wells-i ATP 1000-es tornán.


Kemény napokon van túl, és hasonlóknak néz elébe Fucsovics Márton. A világranglista 29. helyére ugró nyíregyházi teniszező Dubaj után hosszú repülőutat követően érkezett Los Angelesbe. Itt az időeltolódás okozott egy kis gondot, főként, hogy Marci keményen edzett. Első alkalommal főtáblás komoly versenyen, márpedig az Indian Wells-i ATP 1000-es kemény pályás torna igencsak az.

Kemény edzéseken van túl

Marci olyan jegyzett versenyzőkkel tréningezett, mint a német Phillipp Kohlschreiber (39.), a svéd Elias Ymer (117.), a román Marius Copil (76.) és az orosz Karen Hacsanov. Be is kell ütnie magát, mert az első fordulóban a svájci Stan Wawrinka (40.) és az angol Daniel Evans (100.) pénteki találkozójának győztese lesz az ellenfél. A papírforma alapján Wawrinka tűnik nyerőnek. Amennyiben Marci veszi az első akadályt, utána Roger Federer jönne (76.).

Addig azonban párosban bemutatkozik, mégpedig az argentin Guido Pella (34) lesz a társa. Az első körben a Jean-Julien Rojer és Horia Tecau alkotta holland–román duó lesz az ellenfél.

KM
hirdetés