Fülöp már kikerült az állatkórházból

Akt.:
Fülöp már kikerült az állatkórházból
© Fotó: Állatbarát Alapítvány
Nyíregyháza, Budapest – Hosszú utat járt be a nagycserkeszi kutyus, míg nagyjából stabilizálni tudták az állapotát. Ám már sokkal jobban van, így ideiglenes gazdihoz került.

Fülöp állapotáról az Állatbarát Alapítvány legutóbb ezt írta a Facebook-oldalán:

Örömmel értesítünk benneteket, hogy tegnapi nap folyamán Fülöp kijöhetett a kórházból ideiglenesen! A Futrinka Egyesület segítségével találtunk számára egy megbízható, nagyon kedves hölgyet, aki szakmailag tudja vállalni Fülöp kezelését, míg készen nem áll a gazdis életre! Szerdán reggel Fülöpnek vissza kell mennie a kórházba, hogy a nyakán lévő seb miatt átessen a plasztikai műtéten, és ha addig minden jól alakul nem lesz visszaesés az állapotában akkor a szondát is eltávolítanák a gyomrából!

Tegnap esti beszámoló alapján Fülöp nagyon jól érzi magát! Találkozott egy két kutyussal, de mit sem foglalkozva velük tovább sétált felfedezni az új terepet. Megtalálta a számára legmegfelelőbb helyet a kis kerti tó mellett, ahol egész délután napozott és pihent. Találkozott gyerekekkel amire szintén nem volt semmi negatív reakciója. Evett szájon át és szerencsére hányás nem volt a tegnapi napon! Viszont az ételt nagyon félti, olyankor nagyon morog és nemtetszését fejezi ki! A “pofaketrec” csak kötéscseréhez szükséges!

Forrás: Állatbarát Alapítvány


Teljes nyelőcsőbénulást okozott a zsinór Fülöpnek, Budapesten segíthetnek rajta

A budapesti Állatorvostudományi Egyetemre szállítják a Nagycserkeszről kimentett kutyust.

 

“Fülöp sajnos nincs jól! Nagyon nincs jól”

A Nagycserkeszről kimentett megkínzott kutyus, Fülöp sajnos egyáltalán nincs jól. A legutóbb egy hasi röntgen igazolta, hogy rekeszsérve lehet az állatnak, az Állatbarát Alapítvány most pedig egy igen szűk szavú, de annál lehangolóbb bejegyzést tett közzé az állapotáról a Facebook-on.

Rekeszsérve lehet, műtét vár a Nagycserkeszen megkínzott kutyára

Az Állatbarát Alapítvány azt írta, hasi röntgent csináltak Fülöpnek, a Nagycserkeszről kimentett, megkínzott ebnek, ám az eredmény nem túl biztató.

Kegyetlen kínzás Nagycserkeszen – Hol a büntetés?

Nagycserkesz – Fülöp, a brutálisan megkínzott nagycserkeszi kutya egyetlen hét alatt vált a kegyetlenség elrettentő példájává és az összefogás jelképévé. A németjuhász keveréket egy hete szállították az Állatbarát Alapítvány állatotthonába sokkos állapotban, a műanyag zsinór gyakorlatilag átvágta a nyakizmait, az ödéma miatt hatalmasra dagadt a feje, a védekezőreakcióból pedig arra lehetett következtetni, hogy nem csak éheztették, de súlyosan bántalmazták is.

Jobban van és vicceskedik a megkínzott nagycserkeszi kutyus

Szinte már nem lehet ráismerni arra a szörnyű állapotban lévő, eltorzult fejű kutyusra, akit Nagycserkeszről mentettek ki. Szerencsére rohamosan javul az állapota, és már bolondozni is van kedve – most például bebújt a ruhatartó ládába.

 

Horror Nagycserkeszen – Borzalmas állatkínzás, a kutya feje a felismerhetetlenségig eltorzult (18+)

Az Állatbarát Alapítvány arról kapott bejelentést, miszerint Nagycserkeszen borzalmas körülmények között tartanak egy kutyát. Ám erre nem számítottak – a kiérkező mentőst valósággal sokkolta a látvány. A cikket tartozó képsort kizárólag erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!
hirdetés