“Fülöp sajnos nincs jól! Nagyon nincs jól”

Akt.:
“Fülöp sajnos nincs jól! Nagyon nincs jól”
© Fotó: Állatbarát Alapítvány
Nyíregyháza, Nagycserkesz – A Nagycserkeszről kimentett megkínzott kutyus, Fülöp sajnos egyáltalán nincs jól. A legutóbb egy hasi röntgen igazolta, hogy rekeszsérve lehet az állatnak, az Állatbarát Alapítvány most pedig egy igen szűk szavú, de annál lehangolóbb bejegyzést tett közzé az állapotáról a Facebook-on.

Azt írják:

Nagyon nincs jól 🙁 Jelenleg is a nyíregyházi Állatkórházban van. Folyamatosan infúziót és gyógyszereket kap, a nap folyamán rengeteg vizsgálatot elvégeztek. Holnap ismét kivizsgálások várnak rá és végre többet tudunk majd mi is…

Türelmet kérünk Tőletek! Tudjuk, hogy eddig is velünk együtt aggódtatok érte és drukkoltatok neki! Hát most minden eddiginél jobban kell a drukk. 🙁

Köszönjük!!!!!!

Forrás: Állatbarát Alapítvány


Rekeszsérve lehet, műtét vár a Nagycserkeszen megkínzott kutyára

Az Állatbarát Alapítvány azt írta, hasi röntgent csináltak Fülöpnek, a Nagycserkeszről kimentett, megkínzott ebnek, ám az eredmény nem túl biztató.

Kegyetlen kínzás Nagycserkeszen – Hol a büntetés?

Nagycserkesz – Fülöp, a brutálisan megkínzott nagycserkeszi kutya egyetlen hét alatt vált a kegyetlenség elrettentő példájává és az összefogás jelképévé. A németjuhász keveréket egy hete szállították az Állatbarát Alapítvány állatotthonába sokkos állapotban, a műanyag zsinór gyakorlatilag átvágta a nyakizmait, az ödéma miatt hatalmasra dagadt a feje, a védekezőreakcióból pedig arra lehetett következtetni, hogy nem csak éheztették, de súlyosan bántalmazták is.

Jobban van és vicceskedik a megkínzott nagycserkeszi kutyus

Szinte már nem lehet ráismerni arra a szörnyű állapotban lévő, eltorzult fejű kutyusra, akit Nagycserkeszről mentettek ki. Szerencsére rohamosan javul az állapota, és már bolondozni is van kedve – most például bebújt a ruhatartó ládába.

 

Horror Nagycserkeszen – Borzalmas állatkínzás, a kutya feje a felismerhetetlenségig eltorzult (18+)

Az Állatbarát Alapítvány arról kapott bejelentést, miszerint Nagycserkeszen borzalmas körülmények között tartanak egy kutyát. Ám erre nem számítottak – a kiérkező mentőst valósággal sokkolta a látvány. A cikket tartozó képsort kizárólag erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!
hirdetés