Fürdőszoba gyulladt ki Nyírvasváriban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 5-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Árokba sodródott és felborult egy személygépkocsi szombaton, a 4911-es számú úton, az 5-ös kilométernél, Nyíregyháza határában. A jármű vezetője könnyebben sérült. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, mivel forgalmi akadályt képzett, ezért kerekeire visszaállították és drótkötél segítségével az útra visszavontatták.

Kigyulladt egy lakóház fürdőszobája vasárnap délelőtt Nyírvasváriban, a Vasvári Pál utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a lakóház elektromos berendezése a tűzben megsérült, ezért a hiba kijavításáig az ott lakók rokonokhoz költöztek.

Kigyulladt az M3-as autópálya mellett, a 230-as kilométerénél lévő pihenő egyik épülete vasárnap délután. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Árokba hajtott, az oldalára borult és egy kerítésnek ütközött egy személygépkocsi vasárnap Ökörítófülpösön, a Kossuth Lajos utcában. A jármű vezetője könnyebben sérült. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a kerekeire visszaállították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés