Futsal: pont nélkül tért haza a Debrecen Budaörsről

A DEAC mestere, Elek Gergő ezúttal sem lehetett elégedett a látottakkal
A DEAC mestere, Elek Gergő ezúttal sem lehetett elégedett a látottakkal - © Fotó: Derencsényi István, archív
Debrecen – Két öngóllal járultak hozzá a hazaiak sikeréhez a cívisvárosiak.

Peches meccset vívott a DEAC csapata a férfi futsal NB I. 12. fordulójában, múlt pénteken az Aramis otthonában. Az összecsapáson, melyet 6–4-re a hazaiak nyertek meg, két öngólt is szerzett a Debrecen, illetve mindkét oldalon felmutattak egy-egy piros lapot.

Szentes-Bíró Tamás lőtte előnybe a budaörsieket, ám Kondás Kristófnak még a szünet előtt sikerült egyenlítenie. A 26. percben már 2–2 volt az állás, majd ismét egy cívisvárosi, Faragó Lajos talált be a saját kapujába. A hajrában 6–3-ra elhúzott a házigazda, így Rácz Zsolt hiába csökkentette a hátrányt az utolsó pillanatokban, ez már csak a kozmetikázásra volt elég.

„Az első 10-15 perc a talaj megszokásával telt, ezzel kezdenünk kell valamit, muszáj lesz parkettán is edzenünk. Ezután többet támadtunk, megérdemelten egyenlítettünk. A második félidőben rengeteg rossz döntést hoztunk mind támadásban, mind védekezésben. Összességében ezek a rossz döntések, Fortuna és a bírók az ellenfél oldalára állása okozta a vereséget” – értékelt klubja honlapján Elek Gergő, a DEAC vezetőedzője.

HBN


A tények

Aramis SE–DEAC 6–4 (1–1)

Budaörs, vezette: Kovács G.

DEAC: Dobi A. – Kasuba M., Szentes-Bíró T., Vékei N., Kondás K. Csere: Faragó Á., Tóth A., Faragó L., Rácz Zs., Esztergomi Á., Elek G., Varga D. Vezetőedző: Elek Gergő.

Gól: Szentes-Bíró (15., öngól), Sámson Z. (25.), Faragó L. (31., öngól), Fekete M. (37., 39.), Soós A. (38.), illetve Kondás K. (19.), Rácz Zs. (26., 40.), Szentes-Bíró (31.)

Piros lap: Büki B. (30.), illetve Kasuba M. (30.)Sporthírek


hirdetés