szon-sportoldal

2013.05.13. 13:29

Felőrölték a kis Lokit

Nyíregyháza - Az előny birtokában már nyugodtabban fociztak a Szpari játékosai.

Nyíregyháza - Az előny birtokában már nyugodtabban fociztak a Szpari játékosai.Az eredménnyel semmi gond, szombaton a Nyíregyháza Spartacus biztosan, négy góllal nyert a DVSC-DEAC ellen, így fontos három ponthoz jutott. A négy gólból kettő szögeltből esett (Farkas Attila és Pákolicz Dávid), aztán volt még egy szép, tizenhatosan kívüli lövés (Bajzát Péter), zárásként pedig egy szép szélsőakció végén (Csorba Szabolcs).

– Az első félidőben éretten, de tompán játszottunk. A legfontosabb az volt, hogy kontroláljuk a játékot, a debreceniek ne tudjanak lekontrázni bennünk és fokozatosan őröljük fel őket. Ezt sikerült megvalósítani, és gólt is szereztünk. – kezdte visszatekintését a szombati mérkőzésre Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

– A szünet után már az előny birtokában már nyugodtabban és gyorsabban fociztunk – folytatta a vezetőedző. – Sok helyzetet tudtunk kialakítani és ezekből háromszor eredményesek is voltunk.

– Úgy vélem a győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt volt. A héten a legfontosabb feladatunk az lesz, hogy megfelelően tudjunk felkészülni a Honvéd kettő ellen - így Lucsánszky Tamás.

Keddtől tehát ez a legfontosabb feladat, hiszen a hátralévő két idegenbeli mérkőzésen, Kispesten, majd a zárásként Puntokon győzni kellene a Szparinak.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!