Gálaszerelés a kiságyakért

Sitku Ernő a mezzel
Sitku Ernő a mezzel
Már a Kelet–Nyugat gála előtt jelezte Sitku Ernő, hogy a szombathelyi mérkőzésen viselt mezét szeretné elárverezni, és a bevételt jótékonysági célra fordítani.

Lapunk és internetes portálunk közösen sietett a Marso-Carmo Suzuki NYKK csapatkapitányának, illetve a nemes gesztus megvalósulásának segítségére, magyarán rajtunk keresztül lehet licitálni a Sitku Ernő által december 16-án viselt szerelésre (mez és nadrág).

Hogy mennyire értékes ereklyéről van szó, arról csak annyit: a center korábbi kilenc gáláján viselt mezét a mai napig féltve őrzi, a mostanitól viszont a nemes cél érdekében hajlandó megválni. De hogy miről is van szó?


A licitálásról
Sitku Ernő gálán viselt szerelésére
január 15-ig lehet árverezni. A kikiáltási ár: 10 000 forint. A licitálás
menete az alábbi: a 06-20/574-5203-as telefonszámra lehet nem emelt díjas
SMS-t küldeni, az árverésben résztvevő nevével és a licit összegével (a
tétet minimum 1000 forinttal lehet emelni). Ezt követően munkatársunk visszahívja
az SMS küldőjét, hogy megerősítse a licitet, ami innentől kezdve válik hivatalossá.
A licit állását az NYKK hivatalos honlapján, a http://nykk.szon.hu
portálon lehet nyomon követni.

– Mindkét gyermekem a Kerekerdő Óvodába jár, és Zsuzsi lányunk csoportjában a közelmúltban történt egy sajnálatos baleset – ismertette a felajánlás lényegét az érintett. – Ezen felbuzdulva az óvoda vezetés úgy döntött, hogy szeretné lecserélni az évtizedek óta használt kiságyakat. Mindez nem kevés pénzbe kerül, a magam módján a mezem árverésre bocsájtásával szeretnék hozzájárulni a költségekhez. Az sem titok, hogy lesz még folytatás, hiszen csapatom közeljövőbeli egyik bajnoki vagy barátságos mérkőzésének a bevételét is az óvodának szeretnénk felajánlani.

– Bodnár Tibor –
hirdetés