Helyi közélet

2016.12.22. 07:11

Melléképület gyulladt ki Tiszabercelen - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. december 21-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. december 21-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Ruhagyűjtő konténer égett szerdán délelőtt Nyírbátorban, a Fáy András utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat és értesítették a konténer tulajdonosát. Személyi sérülés nem történt.

Kéménybe épített fagerenda gyulladt be szerdán délben Tiszalökön, a Kossuth utcában egy vendéglátó egységnél. A tüzet, a tulajdonosnak sikerült eloltania. A tiszavasvári önkormányzati és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták és az izzó, parázsló részeket kéziszerszámok segítségével eltávolították. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres családi házzal egybeépített melléképület szerdán este Tiszabercelen, a Táncsics utcában. Az épületben ruhaneműk, kisgépek égtek. A nyíregyházi hivatásos, a tiszaberceli önkéntes és az ibrányi önkormányzati tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. A tűz a lakóházra nem terjedt át, személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában