Helyi közélet

2015.09.12. 13:21

Megkérdeztük: Jársz valamilyen különórára?

Nyíregyháza – Másfél éve kezdtem el a ritmikus sportgimnasztikát. Imádok mozogni, ezért is örültem annyira, amikor megtudtam, hogy a suliban van erre lehetőség – válaszolta a nyíregyházi <span class="namen">Czuczku Nóra</span>.

Nyíregyháza – Másfél éve kezdtem el a ritmikus sportgimnasztikát. Imádok mozogni, ezért is örültem annyira, amikor megtudtam, hogy a suliban van erre lehetőség – válaszolta a nyíregyházi Czuczku Nóra.

Kiss Fruzsina fiúsabb elfoglaltságot keresett magának. – A bátyám évek óta focizik, nekem is kedvem támadt a játékhoz – felelte az ófehértói lány.

– Tavaly óta gimnasztikázom, de a nagy álmom a versenytánc – vallotta be a tiszaberceli Bodnár Viktória.

Sárai Márkó építészmérnök szeretne lenni. – Ezért is döntöttem a rajzszakkör mellett. Szeretek rajzolni, és vonzanak a művészetek – felelte a Bashalmon élő fiú.

– Nem járok különórákra. Imádom a szakmámat, szakácsnak tanulok. A szabadidőmet a konyhában töltöm, egyedül a mosogatást hagyom másra – felelte Csendi Pál.

Nagy Kristóf három éve pingpongozik. – Részt vettem már néhány versenyen, de csak hobbiból játszom – osztotta meg lapunkkal a nyíregyházi középiskolás.

KM-CSA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában