Garázdaság miatt körözték – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 30-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták Sz. A. 18 éves érpataki lakost 2017. november 30-án. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság garázdaság elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 31 éves nagyhalászi férfit 2017. november 30-án. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a gépkocsivezetőt járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai elfogták K. Zoltán 25 éves nagycserkeszi lakost 2017. november 30-án Tiszadadán. A férfi ellen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság adott ki elfogatóparancsot. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi által használt személygépkocsit a Sárospataki Rendőrkapitányság körözi. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették, a körözött gépkocsit lefoglalták.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés