Nyíregyháza hírei

2013.06.13. 15:39

Fidesz-sajtótájékoztató: Elutasítják a negatív- és gyűlöletkeltő kampányt

Nyíregyháza – Őszinte hittel és meggyőződéssel terjesztettem elő a legutóbbi közgyűlésen az etikai kódex magalkotására vonatkozó javaslatomat. Hiszem, hogy minden ember nyugodt, kiegyensúlyozott körülmények között képes jóé dolgozni és eredményeket elérni és meggyőződésem, hogy a rengeteg energiát vesz el egy-egy alaptalan támadás, rosszindulatú feltételezés – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Halkóné dr. Rudolf Éva önkormányzati képviselő.

Nyíregyháza – Őszinte hittel és meggyőződéssel terjesztettem elő a legutóbbi közgyűlésen az etikai kódex magalkotására vonatkozó javaslatomat. Hiszem, hogy minden ember nyugodt, kiegyensúlyozott körülmények között képes jóé dolgozni és eredményeket elérni és meggyőződésem, hogy a rengeteg energiát vesz el egy-egy alaptalan támadás, rosszindulatú feltételezés – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Halkóné dr. Rudolf Éva önkormányzati képviselő. A nyíregyházi közgyűlés Fidesz-KDNP frakciójának tagja kijelentette: a képviselők kizárólag arra kaptak felhatalmazást, hogy a közjót, a köz, a város és az itt élők érdekét szolgálják, éppen ezért vissza kell utasítani minden sértő és bántó kijelentést. A közgyűlés tagjainak kell példát mutatni ebben és odafigyelni arra, hogy mit, mikor és milyen körülmények között mondanak, s a kimondott szavaknak valósághűnek és helyénvalónak kell lenniük, ehhez adhat iránymutatást az etikai kódex.

Nyíregyháza minőségi város, minőségi politikát és minőségi munkát érdemel. Nagy eredményeket tudunk magunk mögött és nem kell a gyűlölet- és a negatív hangulatkeltés – folytatta Halkóné dr. Rudolf Éva. Mint mondta, ez nemcsak a hétköznapokra, hanem a kampányidőszakra is vonatkozik, s utalt arra is, hogy az MSZP kampányát irányító Ron Werber pr-tanácsadó és a negatív kampányok szakértője nemrég járt Nyíregyházán is. – A negatív kampány ugyan nem jár mindig és feltétlenül gyűlöletkeltéssel, de általában durva és az ellenfél lekicsinylésével próbál eredményt elérni, erre pedig itt nincs szükség! – fogalmazott a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!