Garázs égett Sényőn – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Garázs égett Sényőn – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. december 20-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Lakóházzal egybeépített huszonöt négyzetméteres garázsban csaptak fel a lángok szerdán délután Sényőn, a Nyírbogdányi utcában. A tüzet a tulajdonosnak sikerült eloltania. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt.

Gáztűzhelyen felejtett olaj gyulladt meg, majd a lángok a páraelszívóra is átterjedtek szerdán este Mérken, a Hunyadi János utca egyik családi házának konyhájában. A tulajdonosnak sikerült eloltania a tüzet, a mátészalkai hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták, majd a füsttel telítődött épületrészeket túlnyomásos ventilátorral átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Árokba csapódott egy személygépkocsi, miután a szalagkorlátot átszakította szerdán délután az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, a 230-as és a 231-es kilométer között, Nyíregyháza közelében. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a gépkocsit áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Személygépkocsi és kisbusz ütközött össze szerdán délután a 4-es számú főúton, a 253-as kilométernél, Újfehértó közelében. A balesetben ketten sérültek meg. A város önkormányzati tűzoltói a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés