Gáti bállal zárult a nap

I love you Tiszabercel!
I love you Tiszabercel! - © Fotó: Pusztai Sándor
Tiszabercel – Minden generáció találhatott kedvére való kikapcsolódást a berceli napokon.

A hagyományoknak megfelelően az idén is a festői Tisza-part adott otthont a XIX. Tiszaberceli Kulturális és Turisztikai Napok programsorozatának. Szerdán volt a roma nap, pénteken a térség nyugdíjasai találkoztak, de aznap gazdafórum és gátszínház is várta az érdeklődőket.

file71bof4v6xm0w4avdlxu
Fotók: Pusztai Sándor

Szombaton a halászléfőző-versenyt rendezték meg – a partra dél körül érkeztek meg az első vendégek, köztük olyanok is, akik egykor a településen látták meg a napvilágot, de az élet távolabbra sodorta őket.

A Szabolcsi Koncert Fúvós­zenekar és Majorette Csoport pattogó indulóval kezdte meg a szórakoztató programok sorát. A színpadon a Gold Dance Group fiataljai mutatták meg, hogy klasszikus ba­lettben, latin táncban, illetve modern táncban is ügyesek. Este Nótár Mary, Kefir és a 4 for Dance szórakoztatta a nézőket, akik a tűzijáték után a gáti bálon már maguk rophatták a táncot.

KM


Fotó: Pusztai Sándor
Tiszabercel - Hagyományosan, a rév melletti Tisza-parton rendezték meg az idei, több napos 19. Tiszaberceli Kulturális és Turisztikai Napok sorozatát. A szombati nap dél körül találta az első vendégeket a parton, ahol hagyományos ételek sütésével, főzésével készültek megvendégelni a látogatókat....
hirdetés