Két autó ütközött össze Mátészalkán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. december 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Égett a korom egy családi ház kéményében Barabáson a Bem utcában. A tüzet a fehérgyarmati hivatásos és a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók oltották el kéziszerszámok segítségével. Tyukodon kandalló kéményében izzott a korom, amelyet a mátészalkai hivatásos és a tyukodi önkéntes tűzoltók távolítottak el. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Több balesetnél kérték Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltóinak a segítségét kedden.

Mátészalkán a Jármi utcában két személygépkocsi ütközött. A mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, akik áramtalanították a járműveket. A balesetben három ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították.

Dombrádon villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi. A kisvárdai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A baleset során egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Gávavencsellőn a Petőfi utcában rohant egymásnak két személygépkocsi. Az ibrányi önkormányzati és a gávavencsellői önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a közúti akadályt. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Gávavencsellő.
SZON.HU


hirdetés