SZON - Kultúra

2014.06.20. 13:49

Kilenc napig a színházaké a főszerep Kisvárdán

Június 20 és 28 között érdemes lesz Kisvárdára látogatni azoknak, akik egyszerre szeretnének színvonalas és szórakoztató előadásokon, programokon részt venni, átélni az igazi fesztiválhangulatot.

Június 20 és 28 között érdemes lesz Kisvárdára látogatni azoknak, akik egyszerre szeretnének színvonalas és szórakoztató előadásokon, programokon részt venni, átélni az igazi fesztiválhangulatot.A színházi fesztivál hivatalos megnyitója 21-én szombaton este 9 órától lesz a Várszínpadon. Az ünnepség után a marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata mutatja be Székely Csaba: Hogyne, drágám! című zenés komédiáját. 22-én szintén a marosvásárhelyi színház lép fel, a Pécsi Országos Színházi Találkozó közönségzsűri-díjas darabját, az Alkésztiszt mutatják be. Ugyancsak vasárnap az Újvidéki Színház előadásában, Alföldi Róbert rendezésében Hauptmann: A patkányok című előadását láthatják, később a Várszínpadon a Szentendrei Teátrum és az Orlai Produkciós Iroda Blake: Római vakáció című előadására kerül sor.

A fesztivál programja a későbbiekben is bővelkedik majd a jobbnál jobb produkciókban. Június 28-áig szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt Kisvárdára. A részletes program a www.kisvarda.szinhaz.hu weboldalon olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!