boon-sportoldal

2008.04.20. 19:26

Az 5. helyért folytatja a Vegyész RC

<p>Kazincbarcika, Debrecen - Ha a Vegyész RC férfi röplabdacsapata az NB I-es Ligabajnokság rájátszásában hozza a meccseket, akkor az 5. helyért folytathatja - ez volt kimondva, kimondatlanul is a cél a hétvége előtt.</p>

A jobb játékerőből álló és összeszokottabb kazincbarcikai fiatalok hozták a kötelezőt és kettős győzelmet arattak a Debrecen ellen. Az 5. helyért a MAFC ellen meccselnek Kovácsék; az első találkozóra május elsején kerül sor.

Pénteken történt

Vegyész RC – Debreceni EAC 3:0 (21, 21, 21)
Kazincbarcika, 200 néző. V.: Csikós, Nagy.
Vegyész: Lehoczky G., Kovács S., Tóth M., Kovács Z., Juhász, Csizmadia. Csere: Szántai (liberó), Nagypál, Germuska. Vezetőedző: Daniel Oravec.
Debrecen: Barva, Lehóczky L., Takács, Nagy, Suba, Való. Csere: Puskás (liberó), Kerti, Mészáros. Vezetőedző: Fodor Antal.

Vasárnap történt
Debreceni EAC – Vegyész RC 1:3 (23, 21, -16, 17)
Debrecen, 150 néző. V.: Donkó, Hóbor.
DEAC: Nagy, Suba, Való, Barva, Lehóczky L., Takács. Csere: Puskás (liberó), Mészáros, Kerti. Vezetőedző: Fodor Antal.
Vegyész: Lehóczky G., Kovács S., Tóth M., Kovács Z., Juhász P. Csizmadia. csere: Szántai (liberó), Germuska, Gulyás, Nagypál. Vezetőedző: Daniel Oravec.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!