Gazdákra találtak az új kerékpárok a Bringa Pikniken

Akt.:
Gazdákra találtak az új kerékpárok a Bringa Pikniken
Nyíregyháza – Nemcsak olvasni érdemes a Keletet, legutóbbi játékunkon ezúttal értékes bringákat lehetett nyerni.

Ahogyan lapunk pénteki számában ígértük, a Bringa Piknik nyíregyházi megnyitóján átadtuk az előfizetőink körében meghirdetett nyereményjátékunk két díját. A Mándokon élő Galambos József egy fekete, még a nagymamája megbízásából „piknikező” tiszalöki Kiss Martina egy fehér színű, értékes, modern kerékpárt vihetett haza. Az ünnepélyes – dr. Kovács Ferenc polgármester, Pataki Mihály felajánló, főszervező és Nyéki Zsolt főszerkesztő jelenlétében megtartott – ajándékátadás után a két nyertes örömmel nyilatkozott lapunknak.

Kiss Martina, Tiszalök: – A nagymamár hosszú évtizedek óta hűséges előfizetője a Keletnek, ő jelentkezett a játékra, Jolika néni azonban kevés reményt fűzött ahhoz, hogy nyerni fog. Nagy volt az öröme, amikor megtudta, hogy őt sorsolták ki a rengeteg játékos közül. A csodaszép biciklit nem magának, hanem eleve nekem szánta, hiszen az előzőt még általános iskolás koromban kaptam, szóval eljött az ideje a cserének. Főleg hétvégente fogom használni, és természetesen ezzel megyek majd bevásárolni is a nagyimnak. A kerékpározást remek kikapcsolódásnak tartom, szívből ajánlom mindenkinek, ahogyan azt is, hogy bátran játsszon a megyei napilap játékain, hiszen itt a bizonyíték, mennyire érdemes!

kiss-martina

Galambos József, Mándok: – Szeretek bringázni, de azt azért nem mertem bevállalni, hogy hazatekerjek szombat délelőtt, autóval viszem haza az új „családtagot”. A nyereményszelvényt a feleségem töltötte ki, de én vágtam ki, raktam borítékba és adtam postára, szóval csapatmunka volt, így a csodás, korszerű bringát is felváltva, közösen használjuk majd. 15-20 éve nyertem utoljára a Kelet egyik játékán, ez az első nagyobb értékű nyereményem, nagyon örülünk neki!

galambos-jozsef

Nyíregyháza, a kerékpárosbarát település

– Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen kerékpároznak Nyíregyházán, miként azt is, milyen sokan mondtak igent arra, hogy ma oda-vissza végigpedálozzák a Nyíregyháza-Tokaj útvonalat. Az elmúlt 6 évben három alkalommal is elnyertük a „kerékpárosbarát település” címet, jelenleg immár több mint 50 km kerékpárúttal büszkélkedhet a megyeszékhely. A bővítés, fejlesztés folyamatos, a jövőben például Borbányát és Sóstóhegyet is szeretnénk bekapcsolni a hálózatba – mondta megnyitó beszédében dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere.

– Büszkék vagyunk rá, hogy megvalósult, s tavaly átadhattuk a Nyíregyházát és Tokajt összekötő kerékpárutat. Gyakran járok arra, örömmel látom, hogy sokan használják. A Bringa Piknik programot kiváló, mi több, folytatásért kiáltó rendezvénynek tartom, az ötletgazdák tehát számíthatnak a városvezetés partnerségére, támogatására – tette hozzá a polgármester, aki balesetmentes kerékpározást és kellemes időtöltést kívánt a Kossuth teret betöltő, startra kész tömegnek.


Bringaovi a Bringa Pikniken

Izgalmas ügyességi versenyre várták az óvodásokat és szüleiket Nyíregyházán, a Kossuth téren szombat délelőtt, a gyerekek értékes ajándékokkal gazdagodtak.

bringaovi-1


Hegyaljai ízek és színes programok várják a kerékpárosokat Tokajban

Fiatalok és idősek, családok és baráti társaságok, valamint civil szervezetek tagjai is igent mondtak a „piknikre” szombaton. A Fesztiválkatlanban kulturális programok, finom harapnivalók és kerékpáros bemutatók fogadják a célba érőket.

Hegyalja ízeivel készül Tokaj a mai Bringa Piknik résztvevői számára – hangzott el a nyíregyházi start előtt. A Fesztiválkatlan parkolójában a korábbi évek sikeres gasztronómiai rendezvényén ezúttal a borvidék ízeire koncentrálnak.

A szervezők bíznak benne, hogy a Tokajt és Nyíregyházát összekötő kerékpárút olyan népszerű lesz a bringások körében, mint például a Balatont körül ölelő „bringasztrádák”.


Fotó: Dodó Ferenc
Nyíregyháza - Elkezdődött az első Bringa Piknik biciklis családi nap. Nyíregyháza Kossuth Térről Tokajba a Fesztiválkatlanba kerekezhetnek. Két pihenő ponton lehet energiát nyerni a folytatáshoz. A lányok előnyt adtak a fiúknak. Elstartolt a Bringa piknik Nyíregyházáról, hogy Tokajig kerekezzenek...
hirdetés