Helyi közélet

2011.07.10. 10:52

Ez történt szombaton a megyében!

Nézze meg ön is, mi történt szombaton Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!

Nézze meg ön is, mi történt szombaton Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!

Tákos - Aratónap és keresztszemes kézimunka-kiállítás volt Tákoson szombaton.  

Nyíregyháza, 2011. július 9., szombat (MTI) - Az eddigi hatról hét órára emelkedett a kilépésre váró kamionok várakozási ideje a záhonyi határátkelőhelyen szombat délutánra - olvasható a rendőrség honlapján.

Budapesten is megállná a helyétKisvárda - Az üzlet belső ízléses, vonzó kialakításával az olvasási igény felkeltését, kielégítését tartják elsődleges céljuknak.

Óriási hangulat volt tegnap éjszaka a Club MacAllan-ben és ismét felpörgött a buli  péntek éjszaka a Club 7 in the city-ben is. Nézd meg a fotóinkat!

Nyíregyháza, Sóstó - 2011. június 05-én betévedt egy ápolt zsemleszínű kan labrador a Hotel Sóstóba. Átvehető a Hotelben, Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő, Sóstói u. 76.

23:30 körül Szabolcs megye északi részén egy erős szupercella képződött ki, néhol 1,1-1,4 cm-s jégátmérővel, és hirtelen több mint 10 mm csapadékkal, és itt-ott erősebb (60km/h) körüli széllökéssel. Intenzív villámokat észleltek a következő területekről az automatáink: Bátorliget:Száraz zivatar-22°C Nyírbátor:Száraz zivatar-21°C Nyíregyháza: Változó-19°C - írta nekünk Alesenszki Roland.

Nyíregyháza - A „Szuperbringa” sorozat keretében szimulált közúti baleset mentési gyakorlatát nézhették meg az érdeklődők szombaton a nyíregyházi Kossuth téren 

Tiszaeszlár - Tizenegyedszer rendezték meg a település életében a falunapot, ami egyúttal kézi arató verseny is 

Hétvégén az ország nagy részén túlnyomóan derült idő várható, de északon helyenként erőteljesebb lesz a nappali gomolyfelhő-képződés, néhol zápor, zivatar is előfordulhat

Olvasónk, Fodor Csaba panasszal fordult hozzánk: A mai napon szeretem volna elmenni a feleségemmel és a 2 éves kislányommal a parkfürdőbe. 2 óra sorban állás után inkább úgy döntöttem hogy haza jövök, mert még a pénztár közelébe se jutottam

Záhony, Csap - Egy ukrán állampolgár ellen fegyver- és lőszercsempészés kísérlete miatt indítottak eljárást az ukrán hatóságok –  adta hírül szombaton a Kárpáti Igaz Szó

Az ókori Egyiptomban a csodás szemsmink nemcsak a szemmel veréstől óvta a viselőjét, hanem a szembetegségektől is, állapították meg a párizsi Louvre múzeum és a CNRS kutatóintézet tudósai.

Tarpa, Avasfelsőújfalu - A Szatmár-Beregi Pálinka Lovagrend együttműködve a romániai Szatmár megyei partnerével a Kereskedelmi és Iparkamarával, illetve idehaza a Szatmár-Beregi Szilva Út Egyesülettel a térség emblematikus gyümölcse, a szilva jegyében egy határon átnyúló projektet hajt végre. 

Minekünk soha nem jó semmi, mi magyarok mindig dohogunk az időjárás miatt. Ha télen hideg van, az  baj, de azzal sem vagyunk kibékülve, ha nyáron  magas értéket mutat a hőmérő. M. Magyar László jegyzete

Ezúttal az időjárás is kedvez a szabadtéri programoknak, melyekből ezen a hétvégén is bőven van választék. 

Nyíregyháza - Zajlik az élete Andinak a nyíregyházi diáklánynak, aki jelenleg a fővárosban tölti a nyarat. Barátai miatt azonban, akik nagyon várják, már alig várja hogy hazautazzon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában