Gázpalack robbant, autók égtek egy műhelyben Mátészalkán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Gázpalack robbant, autók égtek egy műhelyben Mátészalkán – Megyei katasztrófavédelmi hírek
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legfrissebb katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy lakóház pincéjében keletkezett tűz szombat délután Nyíregyházán, a Szélsőbokori utcában. A város hivatásos tűzoltói egy darab 11,5 kilogramos PB gázpalackot kihoztak, valamint egy 20 literes üzemanyagkannát is. A házban lakók közül egy ember füstmérgezés gyanújával szállítottak kórházba. A közművek kizárása után több vízsugárral fékezték meg a tűzoltók a lángokat.

Árokba hajtott egy személygépkocsi vasárnap reggel Anarcson, a Kossuth utcában. A balesetben egy ember sérült meg. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Egy személygépkocsi égett teljes terjedelmében vasárnap délelőtt Nyírmadán, a Kossuth Lajos utcában. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók több oltósugárral akadályozták meg a lángok továbbterjedését, személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi égett egy családi ház mögötti szerelőműhelyben vasárnap délután Mátészalkán, a Tavasz utcában. Az épületben egy 11,5 kilogramos gázpalack felrobbant, másik négyet a mátészalkai hivatásos tűzoltók hoztak ki a lángok közül, majd visszahűtötték azokat. Több oldalról fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt, az esettel kapcsolatban tűzvizsgálat indult.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés