Gázszivárgás a nyírbátori szállodában – vagy valami más?

Akt.:
Gázszivárgás a nyírbátori szállodában – vagy valami más?
© Fotó: Facebook / Simon Miklós
Nyírbátor – Több, egymástól független, forrásból is arról értesült csütörtökön szerkesztőségünk, hogy a rendőrség kivonult egy nyírbátori wellness szállodához, s ezzel párhuzamosan az áram- és a gázszolgáltató emberei is vizsgálódtak a hotelben, illetve annak környékén. A közösségi portálon is szárnyra kapott a híresztelés, miszerint szabálytalan vételezés folyik a szállodában.

A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, Fehérvári Marietta megkeresésünkre az alábbi tájékoztatást adta. “Gázszivárgás miatt intézkedett több hatóság április 6-án egy nyírbátori lakóház udvarán. A gázszolgáltató szakemberei a rendőrség helyszínbiztosítása mellett a szivárgást megszüntették. A Nyírbátori Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen közveszélyokozás bűntett miatt nyomozást rendelt el.”

Természetesen megkerestük az ügyben érintett hotelt (az egyik legnépszerűbb közösségi portálra feltöltött fényképekk alapján nem volt nehéz beazonosítani) is, ahol a gázszivárgás tényét megerősítették,további tájékoztatást későbbre ígértek.

Az E-On részéről Egyházi Nikoletta szóvivő arról tájékoztatta portálunkat, hogy a rendőrség hívta őket a helyszínre, mivel felmerült annak a gyanúja, hogy az áramot szabálytalanul vételezték – ennél többet azonban nem állt módjában közölni. Száraz Gábor, a Tigáz Group sajtósa is szűkszavúnak bizonyult. Azt megerősítete, hogy kint voltak a szerdai esetnél, és két, ugyanahhoz a tulajdonosi körhöz köthető fogyasztási helyen is ellenőriztek, de mivel folyamatban lévő eljárásról van szó, további információt ő ne adhat, forduljunk inább a rendőrséghez.

Fehérvári Marietta másodszori megkeresésünkre megerősítette a délelőtti közleményt, mondván, folyik a nyomozás, egyebet nem közölhet.

KM-TG
hirdetés