Gáztendert írt ki a kamara a tagoknak

A gázfogyasztási szokásokat és igényeket szeretnék felmérni
A gázfogyasztási szokásokat és igényeket szeretnék felmérni
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A tagok olcsóbban juthatnak hozzá a gázenergiához.


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai számára vezetékes földgázbeszerzéssel kapcsolatos tendert indít az év első felében a 2018/2019. gázévi energiaköltségek csökkentése céljából. A földgáztender eredményeként a csatlakozó kamarai tagok (egyéni beszerzéseiknél) alacsonyabb áron és kedvezőbb szerződéses feltételekkel juthatnak földgázhoz.

Energetikai felmérés

– A tagi igények megismeréséhez, illetve a tender feltételeinek kialakításához energetikai felmérés indult a kamarai tagok körében a köztestület portálján 2018. február 14-től – tájékoztatta lapunkat a NAK sajtóosztálya.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közepes-, és nagy, legalább közel tízezer köbméter nagyságú éves gázfogyasztással rendelkező tagjai számára vezetékes földgáz beszerzésével kapcsolatos tendert indít 2018. első felében.

A gázfogyasztási szokások, illetve igények megismeréséhez, így a tender feltételeinek kialakításához felmérés indult a kamarai tagok körében a NAK portálján 2018. február 14-től március 14-ig. Az e-irodán történő bejelentkezés után a „Kamara” menüpont „Vezetékes földgáz kérdőív” almenüpont alatt található meg az online kitöltendő kérdőív.

KM
hirdetés