Gerának csak egy hibája volt

Nyíregyháza – Szakértőnk, Csank János mesteredző, volt szövetségi kapitány: A magyar játékosok és a bajnokság ázsiója is felértékelődött.

– Sokan biztos észre sem vették, de mindössze három légióssal, Ddzsudzsák Balázzsal, Lovrencsics Gergővel és Szalai Ádámmal kezdtünk a portugálok ellen, míg náluk két játékos érkezett csak a Real Madridból… Magyarán nem is olyan rossz a magyar első liga, ha az annak csapataira épülő válogatott döntetlent játszik a győzelmi kényszerben lévő portugálokkal. Azt is mindig mondtam, hogy a magyar játékosok ázsiónövelésének szempontjából hiányzik egy vb vagy egy Eb, ahol meg tudják mutatni magukat. Mert ki látja, hogy Dzsudzsák gólt szerez az orosz vagy a török bajnokságban? A mostani duplájával viszont lehet, hogy eladta magát.

– Most aztán tényleg mindenki magyarabb a magyarnál, nemzeti színű lobogós autókat látok sorra. Itthon mindenki szurkol, de Gera Zoli rosszul mondta a meccs után: nem több százezren, hanem több millióan. Ez volt a játékos egyetlen hibája az Eb-n…
hirdetés