Gigantikus, mutáns patkány támadt a csecsemőre – 200 millió rágcsáló rajzásától rettegnek Nagy-Britanniában

Gigantikus, mutáns patkány támadt a csecsemőre – 200 millió rágcsáló rajzásától rettegnek Nagy-Britanniában
Aldershot – A szülők egyből a kórházba rohantak azzal a csecsemővel, amit egy hatalmas, vélhetően a rágcsálóirtó szerektől mutálódott patkány támadt meg Nagy-Britanniában. A szakértők szerint az a fő probléma, hogy a patkányok immunissá váltak a bolti szerekre – és az sem túl megnyugtató, hogy immár két láb hosszúra is megnőnek.

Egyre inkább elharapódzik a patkány-probléma Nagy-Britanniában. Akadtak olyan betegek, akik leptoszpirózisban hunytak el a közelmúltban – ezt a betegséget vélhetően a patkányok vizeletétől kapták el. Sok előrejelzés pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy a 200 millió patkány teljesen ellepi a Nagy-Britannia-i vidéki városokat és letarolnak mindent. Nagyon úgy fest, a rágcsálóirtó szerek nem jelentenek megoldást: amellett, hogy a gyermekekre és más állatokra is veszélyesek a szerek, a patkányok kezdenek immunissá válni rájuk.

Az, hogy egy hatalmas patkány rátámadt egy csecsemőre a család Aldershot-i otthonában sokak szerint jelzés, hogy valamit rögtön cselekedni kell.

Forrás: mirror.co.uk
hirdetés