NB III.

2020.08.28. 07:51

Jól sült el a változtatás

A sényőiek három, a kisvárdaiak egy ponttal tértek haza szerdán.

A sényői labdarúgók négyszer örülhettek

Forrás: KM-archív / Pusztai Sándor

Két idegenbeli siker után ezúttal egy ponttal tért haza a Kisvárda II. együttese, Szabó Balázs alakulata Tiszaújvárosban játszott döntetlent (0-0). Az első félidőben és a második játékrész elején is a szabolcsiak akarata érvényesült, ezt azonban nem sikerült gólra váltaniuk. A kiállítás követően aztán már az eredmény tartására törekedtek Jelenáék.

– Hátul rendben voltunk, sikerült stabilizálni a védelmünket, nem kaptunk gólt, ez mindenképpen a találkozó pozitívuma – kezdte értékelését Szabó Balázs, a Kisvárda II. edzője. – Elöl azonban voltak problémáink, amikor sikerült a Tiszaújváros védelme mögé kerülnünk, akkor nem volt elég pontos a beadás, vagy nem megfelelő területekre érkeztünk a beadásokra. Volt több átlövési kísérletünk is, de ezek sajnos célt tévesztettek. A kiállítást követően pedig visszaálltunk és próbáltuk tartani az eredményt.

A Sényő négy helyen változtatott a vasárnapi kezdőjén, amivel meglepte a Putnokot. Az újonnan bekerülők közül Boros Dávid két gólt szerzett, Schmidt Péter gólpasszt adott, a második félidőben pedig Lizák Bence jól szállt be és ő is betalált.

– Nem kezdtünk valami jól, mire felocsúdtunk a hosszú utazásból, addigra az ellenfél vezetett – értékelte a 4–2-es győzelmet Fiumei Viktor, a Sényő edzője. – A gyors kapott gól szerencsére nem sokkolt, hanem éppen ellenkező hatást ért el, tizenöt-húsz perc után magunkhoz tértünk és Boros jóvoltából egyenlítettünk, majd a vezetést is megszereztük. Volt egy forgatókönyv, ami jól alakult, a második félidőben úgy tudtunk cserélni, ahogy eredetileg elterveztük. Ugyan kiegyenlített az ellenfél, volt tartás a fiúkban, egy percig sem pánikoltak. Végig lehetett érezni, hogy ezt a meccset győztesen hozzuk le.

A Sényő vasárnap a megyei focibarátokra gondolva 17 órára előrehozta a Tállya elleni meccsét, így aki szeretné, az ő meccsük után a Nyíregyháza Spartacus találkozóját is meg tudja nézni.

BB, MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában