Golfpálya nyílik a megyeszékhely mellett

Golfpálya nyílik a megyeszékhely mellett
Golfpálya nyílik a megyeszékhely mellett
Nyíregyháza – Körmendi tanya – A jövő év tavaszán nyit Kelet-Magyarország első gyakorló golfpályája a Nyíregyháza melletti Körmendi tanyán.  video

A kuriózumszámba illő elképzelést a májusban alapult Nyírség Golf Club 10 alapító tagja valósította meg, s szeretné népszerűsíteni a sportágat megyénkben is, hiszen igen messzire kell utaznia annak, aki ütni szeretne néhányat a friss levegőn: legközelebb Békéscsabán van erre lehetőség egy gyakorlópályán, 18 lyukú pálya viszont még messzebb, Gödön található. A 190 méter hosszú pályán 9 “kiállásból” lehet gyakorolni az ütéseket, majd tavaszra 3 darab úgynevezett 3 par-os pályát biztosítanak a szervezők, ahol a fákon kívül mesterséges tavacska is nehezíti majd a sportág szerelmeseinek életét.

Tennivaló akad még bőven a pályán és körülötte, de az biztos, remek szórakozási lehetőséget nyújt majd a létesítmény. A klub elnökétől, Závaczki Zsolttól megtudtuk: korántsem olyan drága sport a golf, mint ahogy a közhiedelemben elterjedt, meglepően barátságos árak fogadják majd a játszani vágyókat.

– G. R –
hirdetés