Sport

2016.07.20. 19:54

Szpari: Két gól, kimaradt ziccerek és egy kis balhé

Nyíregyháza - A nyíregyházi stadionba kilátogatók két csapatra való Szpari-játékost is láthattak a Nyírbátor elleni meccsen.

Nyíregyháza - A nyíregyházi stadionba kilátogatók két csapatra való Szpari-játékost is láthattak a Nyírbátor elleni meccsen.

Mátyus János minden új játékosnak, így a legutóbb érkezett Holdampf Gergőnek ( Sopronban kezdte pályafutását, majd játszott Zalaegerszegen és Újpesten is) is lehetőséget adott.

Az első félidő végén érthetetlen kakaskodás borzolta a kedélyeket, volt köpés, rúgás, dulakodás, mire Pölöskey Péter, illetve Müller Zsolt piros lapot kapott. Szünet után is a nyíregyháziak alakítgatták ki a helyzetek, ám a hajráig nem született gól, amiben nagy szerepe volt a bátori Vasas Gergő bravúrjainak. Aztán az Dvorschák Gábor fejjel, majd Rezes László lábbal vette be a kaput.

Rossz hír, hogy Törtei Tamás műtött térdével gond van így minden bizonnyal újra kés alá kell feküdnie. A Szpari szombaton Szolnokon tartja a bajnoki főpróbát, a szurkolói ankét pedig jövő szerdán 17 órakor kezdődik a Kodály iskolában.

Nyíregyháza Spartacus– Nyírbátor 2-0 (0-0)

Városi Stadion 200 néző, v.: Takács.

Spartacus: Perger – Szokol (Barna, 57.), Rubus (Dvorschák, 57.), Máté (Ur,a szünetben), Kártik (Farkas, a szünetben), Kónya (Ács, 57.), Tamási (Holdampf, a szünetben), Vámos (Pálinkás, a szünetben), Szécsi (Rezes, a szünetben), Harsányi (Rudolf, a szünetben), Pölöskey (Heffler, 41.). Vezetőedző: Mátyus János

Nyírbátor: Vasas – Lipcsei, Lakatos, Illés (Németh, 44.), Hornyák( Bagi a szünetben), Szabó (Terdik, a szünetben), Ambrusz(Bernáth, a szünetben), Boros(Kinál, 83.), Müller (Nagy, 41.), Reznek, Benkő. Edző: Márton István.

Gól: Dvorschák (80.), Rezes (89.)

Kiállítva: Pölöskey (41.), illetve Müller (41.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!