Gondolatok az új esztendőre

Filep Sándor, Vásárosnamény polgármestere
Filep Sándor, Vásárosnamény polgármestere - © Fotó: KM
Vásárosnamény – Ahhoz, hogy a fejlődés ne álljon meg, egy jó közösségre is szükség van.


Immár hatodik alkalommal koccintottak a napokban az új esztendőre a Bereg szívében. A Balázs József művelődési központ zsúfolásig megtelt aulájában Filep Sándor polgármester köszöntötte a vendégeket.

Fejlődik a város és a térség

– Az elmúlt években kiemelten próbáltunk odafigyelni a minőségre, arra törekedtünk, hogy mindig valami újat, szépet, mást adjunk az itt élőknek. Ezt csak egy olyan közösséggel együtt valósítható meg, amelyik akar előrehaladni. Büszkén mondhatjuk, hogy a városban és a térségben élők ilyen emberek: kitűznek maguk elé egy célt és elindulnak, hogy valóra váltsák az elképzeléseiket. Ehhez az elszántsághoz biztosítjuk a hátteret – mondta köszöntőjében a település első embere. Filep Sándor hozzátette: ebben az évben is közösen lesz sikeres a lakosság és az önkormányzat.

– Nagy lépésekben fejlődik Vásárosnamény, növekedett a városban munkát találók száma, aki törekszik és akar, egy kicsivel jobban is él. Ahhoz, hogy ez 2019-ben is így legyen, csak oda kell figyelnünk egymásra – tette hozzá Filep Sándor.

– Kiss Barnabás –
hirdetés