Sport

2017.09.06. 09:07

Ilyen még egyszer nem fordulhat elő!

Mándok - A Nagyecsed ellen elbukott hazai mérkőzést büntetés volt nézni a mándokaiaknak szurkolók számára.

Mándok - A Nagyecsed ellen elbukott hazai mérkőzést büntetés volt nézni a mándokaiaknak szurkolók számára.

Dancs Béla nem az a tipus, aki lakatot tesz a szájára, ha valami nem tetszik. Mindez abszolút nem újdonság. Nos, a Mándok edzője egyáltalán nem vattázta véleményét a Nagyecsed ellen hazai pályán elbukott összecsapás után sem. A megyei első osztályú futballcsapat számára balul elsült találkozóról azon melegében azt találta mondani: „Ezen a mérkőzésen, ha farmerben és mezítláb beállok biztos jobb teljesítményt nyújtok, mint legalább nyolc játékos! De, ha ezt szándékosan csinálták, szólhattak volna előre és akkor nem idegesítem fel magam feleslegesen.”

Ehhez aligha szükséges különösebb kommentár. Tény, az együttesnek ez volt a második hazai veresége (a nyitányon a Nyírgyulajjal szemben kapitulált...), az időközben aratott két győzelemmel éppen ötvenszázalékos az eddigi mutató.

– Új lapot nyitunk – nyomatékosította Dancs Béla, a Mándok edzője. – A szombati meccset büntetés volt nézni mindazoknak, akik nekünk szurkolnak, mert kár lenen mellébeszélni, nagyon rosszul futballoztunk. Ilyen rosszul talán még soha, mióta itt vagyok. Nem két-három ember, az egész csapat betlizett. A történtek után minden játékosnak magába kell szállni, mert hasonló még egyszer nem fordulhat elő! Ennek érdekében mindent meg fogunk tenni a héten. Annál is inkább mert a következő három mérkőzésen kivétel nélkül az újonccsapatokkal találkozunk, a Kótajjal és a Tarpával ráadásul idegenben, nem szeretnék ismét kellemetlen meglepetést...

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!