Gyakorlás kérdőjelekkel a végén

Pásztor Bettina kedden is jól védett
Pásztor Bettina kedden is jól védett - © Fotó: Dodó Ferenc
Nyíregyháza – Az eredmény nem számított, nem mindenki élt a lehetőséggel.


A Magyar Kézilabda Szövetség döntésének értelmében ebben a szezonban valamennyi élvonalbeli együttesnek meg kell mérkőz­nie a magyar női junior válogatottal. Szövetségi edzőjük Golovin Vlagyimir szerint rengeteget fognak profitálni ezekből a mérkőzésekből, az előző junior válogatott tavaly nyert néhány meccset az NB I.-es csapatok ellen, de azonnal nem könnyű felvenni a ritmust. Az ellenfelek rutinja, a játékosok gyorsasága rengeteget számít.

Nem tudták felvenni a versenyt

Az a cél, hogy ezt a játéksebességet megszokják, és át tudják vinni a saját korosztályukba. Pál Tamaráék első mérkőzésüket az MTK ellen játszották, a második összecsapáson Mogyoródon a Kisvárda várt rájuk.

A kalandos körülmények között megérkező vendégek az első félidőben nem is tudták felvenni a versenyt a rendkívül motivált juniorok ellen, a második játékrészben valamelyest felpörgött Vlatko Djonovics együttese, de ez csak a tisztes vereségre volt elegendő. A montenegrói tréner nem titkoltan ezt a mérkőzést gyakorlásnak szentelte, azok kaptak lehetőséget, akik a bajnokikon kevesebb időt töltenek pályán, így a kezdő csapatból öten nem is tartottak a csapattal. Mérkőzés után nem is rejtette véka alá véleményét és elmondta, számukra ez csak egy felkészülési mérkőzés volt, ahol az eredmény nem számít, viszont nem mindenki élt a kapott lehetőséggel a pályára lépők közül.

BB

Címkék: , ,hirdetés