Gyakorlat a Tüzép telepen

Gyakorlat a Tüzép telepen
Csütörtökön a Kiképzési tervben rögzítetteknek megfelelően begyakorló gyakorlatot tartott a Kisvárdai Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság „C” szolgálati csoportja Dobrai Zsolt tű. tzls. irányításával Pátrohán, a Karászi Tüzép telephelyén.

Karászi László telepvezető tájékoztatott arról, hogy a Tüzép 1992-ben alakult, a környező 4-5 települést látja el építőanyagokkal.

A gyakorlat első részében a tűzoltók bejárták a mintegy 2 hektár területen elhelyezkedő létesítményt, megismerték a különböző veszélyforrásokat, vízszerzési helyeket és a közművek kizárásának lehetőségeit.

A gyakorlatvezető munkáját segítette Szabó Ferenc ny. tű. őrgy. tűzvédelmi vezető. Ezt követően a készenléti állomány a gyakorlatvezető irányításával végre hajtotta a tervben szereplő szerelési gyakorlatokat. A gyakorlat befejezéseként meggyőződtek a vízszerzési helyek használhatóságáról is.

A gyakorlatot ellenőrzés céljából megtekintette Papp Zoltán tű. őrgy. TMMO vezető, aki a helyszínen a befejezést követően eredményesre értékelte a gyakorlat végrehajtását.

– Holes István tű. alez. –
hirdetés